Traineeship Maintenance | Maastricht | Croonwolter&dros | Werkzoeken.nl (2024)

Duik in de wereld van installatietechniek bij een bedrijf dat voorop loopt in duurzaamheid en innovatie. In deze rol draag je bij aan de veiligheid en efficiëntie van technische installaties in diverse publieke gebouwen. Geniet van een omgeving waar jouw groei centraal staat, met mogelijkheden om door te groeien of je te specialiseren. Werk samen met een gemotiveerd team, en profiteer van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, sportschoolvergoeding, en een studietoelage voor kinderen. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.

Een baan boordevol:

  • Impact: door jouw inzet draag je bij aan veilige en goedwerkende technische installaties in gebouwen waar veel mensen samenkomen, zoals universiteiten en zorginstellingen.
  • Groeikansen: we hebben aandacht voor jouw groei. Doorgroeien naar de functie van contractmanager of projectleider? Of meer specialiseren in de techniek? De mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Samenwerking: sparren met de buitendienst, samenwerken met de contractmanager en projectleiders en contact houden met de klant. Jij zorgt ervoor dat alle communicatie binnen een contract soepel verloopt.

Jij gaat het maken

Met jouw HBO diploma op zak ga je bij ons aan de slag op de afdeling Maintenance. Samen gaan wij het bedrijf een stap verder brengen. Het betreft een veelzijdige functie, om kennis te maken met ons bedrijf. Je loopt kort mee met onze monteurs om te begrijpen wat zij doen en wat de klant van ons vraagt. Om vervolgens de vertaalslag te maken naar binnen, jouw vaste werkplek. Je leert onze processen goed kennen en kunt ze daardoor optimaliseren en draagvlak creëren door de gehele organisatie heen. Centraal in deze rol staan de optimalisatie van onze bedrijfsprocessen zoals het Quality Management Systeem en ons nieuwe ERP-pakket SAP. Maar ook ga je aan de slag met; klantwensen vertalen naar operationele invulling, het proces van de klant stroomlijnen met de vast werkwijze van Croonwolter&dros en de juiste collega op de juiste opdracht krijgen.

Je wordt onderdeel van een jong team in een professionele werkomgeving. Je staat er dus ook niet alleen voor je collega’s brengen je de installatietechniek bij. Uiteindelijk stroom je uit in een rol als servicecoördinator, contractcoördinator of werkvoorbereider binnen ons maintenance team. Om je vervolgens verder te ontwikkelen, dit kan in de breedte maar ook heel specifiek.

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega’s aantoonaangevende projectenvoor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bijslimme oplossingen en technologische innovaties. Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

  • Wij bieden een aantrekkelijk salaris op basis van 38 uur.
  • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.
  • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband.
  • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
  • Betrokken collega’s en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
  • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking vooreen studietoelage van Stichting Studiefonds TBI.
  • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.

Je maakt het samen met ...

Je 60 collega’s van het team Service & Onderhoud, onderdeel de afdeling Maintenance. We werken in contractteams, bestaande uit een contractmanager, contractbeheerder, servicecoördinator en een team van servicemonteurs. En ondanks dat we veel zelfstandig aan het werk zijn, houden we veel contact met elkaar en lunchen we samen als dat kan.

Binnen de afdeling Maintenance werken we aan het onderhoud voor projecten met een omvang tot € 400.000,-. Onze klanten zitten onder andere in de zorg, logistiek en het onderwijs. Wat ons drijft? Onze passie voor ons vak en de techniek. Zo bieden we onze klanten een passend advies en professionele oplossingen.

Dit ben jij

Je bent representatief, klantvriendelijk en hebt affiniteit met de techniek. Je staat dagelijks in contact met onze klanten. Dit vraagt om een stukje inlevingsvermogen maar ook standvastigheid. Je gaat met de klant in gesprek om hun wensen te vertalen naar oplossingen die wij hun kunnen bieden. Je hebt interesse met de techniek en wat we daarmee kunnen bereiken en zorgt dat je op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes op dit gebied. Verder vragen we van jou;

  • Afgeronde HBO opleiding in de richting van Techniek (TBK, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica)
  • Affiniteit met Installatietechniek
  • Passie voor klanten

Wil jij bij ons aan de slag? Reageer dan direct!

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met Christie van Grootel, Corporate Recruiter, via of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Traineeship Maintenance | Maastricht | Croonwolter&dros | Werkzoeken.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 6243

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.