Starter Kit Whitening - Smyle™️ (2024)

NOG
VRAGEN?

WE HELPEN JE GRAAG!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang moet ik de Whitening Kit gebruiken?

Vaak merken mensen al na hun eerste behandeling verbetering. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt is afhankelijk van je gebit. Over het algemeen zijn 1 tot 10 behandelingen voldoende om een ​​wittere smile te krijgen. Factoren die hierbij een rol spelen zijn hoe wit je je tanden wilt maken en de mate van verkleuring voor het beginnen van de behandeling.

Hoe krijg ik wittere tanden zonder mijn glazuur te beschadigen?

De Whitening Kit van Smyle werkt op dezelfde manier als die van de tandarts. De Whitening Gel verwijdert effectief verkleuringen, waardoor je tanden witter en mooier worden, zonder schade aan of veranderingen aan je glazuur te veroorzaken. Het bleekproces is gericht op het verwijderen van verkleurde deeltjes, zowel op als gedeeltelijk in het tandglazuur, zonder het zelf aan te tasten. Onze producten hebben een pH-waarde die gelijk is aan de natuurlijke pH-waarde van je mond, namelijk ongeveer 7. Ter vergelijking: frisdranken hebben een pH-waarde van 2,9.

Welke bijwerkingen kunnen optreden?

Onze producten bevatten geen stoffen die schadelijk zijn voor tanden en tandvlees (en de planeet). Dus over bijwerkingen hoef jij je geen zorgen te maken.

Kan ik mijn tanden witter maken als ik vullingen, veneers, etc. heb?

Ja, je kunt je natuurlijke tanden gewoon witter maken met de Whitening Kit. Het is alleen niet mogelijk kunsttanden witter te maken met de Smyle Whitening Kit, denk bijvoorbeeld aan composiet kunststof/porselein, vullingen of tandsieraden. Deze onderdelen worden niet gebleekt. Onze Whitening producten zijn ontworpen om het glazuur te bleken.

Is bleken permanent?

Het effect van het bleken van tanden is nooit blijvend. Na de behandeling zullen de tanden na verloop van tijd weer gaan verkleuren door het nuttigen van gekleurd voedsel en gekleurde dranken, veroudering en mogelijk roken of tussendoortjes. Het resultaat blijft 6-12 weken zichtbaar, waarna je de behandeling eenvoudig kunt herhalen om het gewenste effect te behouden (iedere 3 maanden is aanbevolen).

Wat zit er in de gel?

Op elk product staat de volledige lijst met ingrediënten vermeld.

Glycerine, Aqua, Natriumbicarbonaat, Ftaalimidoperoxycapronzuur, Natriumcocosulfaat, Carbomeer, Xylitol, Mentha Spicata Kruidenolie, Sorbitol, Natriumbenzoaat, Aloë Barbadensis-bladsap, Mononatriumcitraat, Nobilis-bloemolie, C12-15 Pareth-5, Ferrogluconaat , Citroenzuur, Kaliumsorbaat, Limoneen, Linalool

Wat veroorzaakt verkleuring?

Kleurveranderingen kunnen verschillende oorzaken hebben. Veelvoorkomende oorzaken zijn: roken, het nuttigen van gekleurde voeding en drank, gebruik van medicijnen, enzovoort.

Ik heb nieuwe bitjes nodig, kan ik deze apart kopen?

Nee, in het geval dat je deze apart hebt gekocht kun je de Whitening Kit het beste opnieuw kopen. Bij een abonnement wordt er, als je bitje kapot is gegaan, een nieuwe naar je opgestuurd! Mail hiervoor naar hello@wesmyle.com.

Ik heb gehoord dat je je tanden en tandvlees kunt beschadigen?

Tanden bleken met de producten van Smyle veroorzaakt geen schade aan de tanden of het tandvlees en is 100% veilig in gebruik.

Wat zit er in de Whitening Kit?

Onze Teeth Whitening Kit bevat alles wat je nodig hebt om thuis je tanden witter te maken, inclusief bleekgel, aanpasbare bitjes en een uitgebreide handleiding die je stap voor stap begeleidt.

Hoe vaak moet ik mijn tanden bleken?

Wij adviseren tijdens de behandeling één keer per dag de whitening gel te gebruiken. Voor een versneld resultaat kiezen sommige mensen ervoor om hun tanden ‘s ochtends en ‘s avonds te bleken. Als je tevreden bent met het resultaat, stop dan met de behandeling. Je merkt geleidelijk een kleurverschil, waardoor je geen risico loopt op onnatuurlijk witte tanden.

Kan ik na een behandeling gewoon eten en drinken?

Vermijd het nuttigen van gekleurde voedingsmiddelen en dranken tot 4 uur na de behandeling voor ​​optimaal resultaat.

Is het veilig om de Whitening Kit te gebruiken?

De whitening producten van Smyle zijn volkomen veilig in gebruik.

Krijg ik wittere tanden?

Ja, je krijgt witte tanden. Wij bieden dezelfde producten aan die tandartsen gebruiken en kunnen daarom garanderen dat je wittere tanden krijgt!

Zijn de whitening producten op dieren getest?

Nee, wij testen geen van onze producten op dieren en we zijn Peta-approved.

Wanneer zie ik resultaat van de behandeling?

Meestal zie je al na 3-4 behandelingen een kleurverschil, soms zelfs al na 1 behandeling. Voor optimaal resultaat raden wij aan om de volledige behandeling te ondergaan.

Waarom zou ik voor de Whitening Gel producten van Smyle kiezen?

Het is simpel: al onze producten zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu!

Wat zit er in de gel dat mijn tanden witter maakt?

Onze geavanceerde whitening oplossing, de PAP+ whitening formule, garandeert een comfortabele whitening ervaring zonder enige gevoeligheid. Het belangrijkste whitening ingrediënt in onze formule is PAP (Phthalimidoperoxycaproic Acid), een veilig en efficiënt alternatief voor peroxide.

KRIJG JE BESTE SMYLE

Andere vragen? Stuur ons een mailtje klik hier.
Starter Kit Whitening - Smyle™️ (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6084

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.