Shop - Smyle™ Tandpasta Tabletten (2024)

MMM. IK HEB WAT VRAGEN.

HEBBEN TANDPASTA TABS DEZELFDE INGREDIËNTEN ALS NORMALE TANDPASTA?

Ja en nee. Ja, Smyle heeft een bewezen effect, net als ‘normale’ tandpasta heeft. En nee. ‘Normale’ tandpasta is een chemische mix van kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen, schuimmiddelen als SLS en in 60% van de gevallen

microplastics… Onze tandpasta tabs zijn gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten, vrij van agressieve chemicaliën, vrij van microplastics, vrij van gluten en ook nog eens vegan

en dierproefvrij.“

HOE GEBRUIK IK DE TANDPASTA TABS?

“Het is eenvoudig! Bewaar ze eerst luchtdicht, zoals in onze fles. Wanneer je ze nodig hebt: Crush de Brush Mints tussen je tanden Poets met een tandenborstel Smyle! Herhaal twee keer per dag! “

ZIJN DE TANDPASTA TABS ZOWEL MET EN ZONDER FLUORIDE TE VERKRIJGEN?

“Ja! We willen impact maken door goede mondzorg en het gebruik van kunststoffen elimineren. Meer dan 90% van de mensen poetsen met fluoride. Daarom hebben we ook een fluoride variant ontwikkeld, naast een fluoride-vrije variant.
Voor elk wat wils.”

HOEVEEL PLASTIC KAN IK BESPAREN?

“Mensen die twee keer per dag poetsen, gebruiken gemiddeld 1 tandpasta tube per maand. In 2021 gaan we samen 1 miljoen tubes besparen.

KAN IK SLECHTS ÉÉN TANDPASTA TAB PER KEER GEBRUIKEN?

De meeste mensen gebruiken één tab per poetsbeurt. Maar gebruiken er twee bij het tandenpoetsen. Dat is helemaal veilig om te doen. Geen probleem.”

KAN IK DE SMYLE TANDPASTA INSLIKKEN?

“Smyle heeft 2 varianten, met en zonder fluoride. Bij de variant met fluoride wordt geadviseerd niet te slikken. De variant zonder fluoride kan worden ingeslikt.”

HOE SMAAKT HET?

“Het smaakt naar pepermunt. Lekker fris.”

SCHUIMT HET?

Door het natuurlijke kokosolie-extract schuimen onze pepermuntjes ook lekker. Maar wel iets minder dan ‘normale’ tandpasta. Dit komt omdat wij niet het kunstmatige en schadelijke SLS gebruiken. Wist je dat de mate van SLS verschilt per land? Schuim is eigenlijk een marketing gimmick! Onze pepermuntjes schuimen net genoeg om aangenaam te zijn en tanden en tandvlees te reinigen. Net zoals bij alle nieuwe dingen, heb je misschien een paar dagen nodig om eraan te wennen, maar daarna zul je nooit meer zonder willen.”

WAAR WORDEN DE TABS GEPRODUCEERD EN WAAR IS SMYLE GEVESTIGD?

“Al onze producten worden ontwikkeld, ontworpen, geproduceerd en verpakt in Nederland.”

ZIJN TANDPASTA TABS HANDIG VOOR OP REIS?

“Je hoeft maar 2 tandpasta tabs per dag te gebruiken. Die neem je simpel mee in onze kleine travel tin. Of ergens anders in. Dus ze zijn superhandig als je op reis gaat.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET POETSEN MET EEN ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL?

Je verwijdert tandplak beter met een elektrische tandenborstel en daardoor blijft je tandvlees gezonder. Een elektrische tandenborstel is zo gemaakt dat je deze goed op je tanden en kiezen kunt plaatsen om goed te poetsen. Ook is de juiste poetsbeweging er al in geprogrammeerd. Een ander voordeel van een elektrische tandenborstel is dat deze een kleine kop heeft. Met een kleine kop kom je makkelijker op moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van je achterste kiezen.

HOE VAAK MOET IK DE SMYLE SONISCH ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL OPLADEN?

Uiteraard ligt dit eraan hoe vaak en lang je jouw tanden poetst, maar gemiddeld hoeft de elektrische tandenborstel maar 3 á 4 keer per jaar opgeladen te worden. Dit kun je doen met het USB oplaadstation.

WELKE STANDEN HEEFT DE ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL?

De Smyle Sonisch Elektrische Tandenborstel heeft 5 standen. Namelijk; Cleaning, Whitening, Polishing, Gentle en Sensitive. Al deze standen maken gebruiken van de Sonisch poetstechniek. KIES DE POETSMODUS DIE BIJ JOU PAST: Clean Soepele en nauwkeurige reiniging van je gebit, zoals alleen de Smyle Sonische Elektrische Tandenborstel dat kan. Whitening Verwijdert vlekjes en zorgt voor zichtbaar lichtere tanden. Polishing / Polijsten Hiermee kun je je voortanden ophelderen en polijsten. Door de powerknop ingedrukt te houden kun je het polijsten eerder stoppen, al naar gelang je eigen behoeften. Milder mode (beginner mode) Als je overstapt van een analoge of ouderwetse elektrische borstel kun je hiermee beginnen om je tandvlees zachtjes gezonder te masseren en de tanden toch een excellente reiniging te geven. Sensitive mode Voor de gevoelige tanden die best wat extra zachte aandacht verdienen, maar ook goed schoon willen worden.

HOE MAAK IK DE SMYLE SONISCH ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL SCHOON?

Spoel de opzetborstel na elk gebruik af met schoon water om tandpastaresten en ziektekiemen te verwijderen. Het is belangrijk om koud water te gebruiken, warm water kan namelijk de haartjes beschadigen. Daarna is het belangrijk om de tandenborstel rechtop te laten drogen. Bacteriën zijn namelijk dol op vochtige plekjes.

KAN IK DE SMYLE SONISCH ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL OOK GEBRUIKEN BIJ GEVOELIGE TANDEN EN/OF TANDVLEES?

Ook bij gevoelige tanden of tandvlees kun je gewoon poetsen met een elektrische tandenborstel. Hiervoor kun je de speciale standen op de tandenborstel gebruiken ‘Gentle’ en ‘Sensitive’.

WAT IS HET VOORDEEL VAN EEN ABONNEMENT?

Als eerste: je bespaart er 25% mee t.o.v. los kopen. En als je voor meer mensen in je huishouden een abonnement neemt, dan kan dit oplopen tot 40%, oftewel €4.49 per persoon. Een abonnement is verder super makkelijk, je zit namelijk nooit zonder tandpasta. Je hebt geen bezorgkosten en je krijgt een gratis coole opslagfles en een travel kitje voor in je badkamer. En gedurende onze service zullen we je blijven verrassen met leuke extra’s. Want jij bent onze VIP!

TERUG NAAR DE SHOP

Shop - Smyle™ Tandpasta Tabletten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6078

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.